Sunday, May 31, 2009

Eurovision!



Carry me in your dreams.
Τραγούδι με έντονο ρυθμό και μελωδική φωνή... από τη Eurovision. Μου άρεσε πολύ αλλά η σκηνική παρουσίαση ήταν στην καλύτερη περίπτωση... χάλι αδιόρθωτο... γι` αυτό το λόγο και τροποποίησα το player.
Enjoy!

15 comments:

{.πavλος.} said...

...malista malista...epitelous hr8e to neo post...omorfa ta avgoulakia kai o bach alla o prasinos alien me thn alvanida barbie einai ola ta lefta...na ton kalesoume se kana party me oloi thn bloggoparea...opws kai ta 2 mikra kswtika...ante apo twra post ka8e mera...lol

filakiaaaaa pollaaaaaa kai agkalitses .... :p

fritz said...

o πράσινος alien και ο πράσινος kermit... τους έχω αδυναμία!!! ;)

tovenito said...

πράσινο να είναι και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε!

Leviathan said...

xaxa!to tragoudaki kalo...ta ipoloipa ti ta i8elan? filia kai kalo apogeuma!!

b|a|s|n\i/a said...

εγώ πάλι γιατί δεν το θυμάμαι καθόλου αυτό; :)
η ταπετσαρία... σε ποιο δωμάτιο βρισκόμαστε; :))
φιλιά πολλά!

mahler76 said...

xaxa κι εμένα μου αρέσει η Αλβανία. βέβαια στο cd ακούγεται καλύτερη αλλά οκ. Πάντως το προηγούμενο πόστ είχε Μπάχ τώρα Γιουροβίζιον? Καμένος είσαι κι εσύ χαχαχαχα

fritz said...

@tovene592 Το χρώμα της ελπίδας, για τους ποιητές και της νιότης για το Shakespeare! Εύχομαι οι μέρες σου να είναι πράσινες. Φιλιά πολλά και καλό μήνα.

@Leviathan Αυτό αναρωτήθηκα και εγώ όταν το πρωτοείδα. Αυτή η παρουσίαση μόνο αρνητικά σχόλια μπορεί να προκαλέσει. Καλύτερα να έβγαινε μόνη της να τραγουδήσει στη σκηνή. Φιλιά πολλά και καλό μήνα.

b|a|s|n\i/a Πάτησε το play για να το θυμηθείς. :D Βρισκόμαστε στο δωμάτιο με τα δερμάτινα έπιπλα και τη δερμάτινη wallpaper. ;) lol Φιλιά, χαμόγελα και καλό μήνα!

mahler76 Βεβαίως καμένος, μα είμαι ο ίδιος όλος φωτιά! Καλό μήνα τρελόγατο και πολλά φιλιά!

Hfaistiwnas said...

Αγαπητέ Fritz!!!
Ωραιότατο τραγούδι!!! :)
Όπως και πολλά άλλα!

fritz said...

@Hfaistiwnas Τι γίνεσαι; Σε χάσαμε! Ελπίζω τα πάντα να πηγαίνουν καλά! Στη Eurovision είχε πράγματι πολλά ωραία τραγούδια. Το συγκεκριμένο που έβαλα στην ανάρτηση ενώ είναι ωραίο. με εξέπληξε με την κακογουστιά της σκηνικής παρουσίας και την τραγουδίστρια την έκαψε... ολοσχερώς! lol Φιλιά πολλά, να περνάς τέλεια!

Hfaistiwnas said...

Με χάσατε! Αλλά με ξαναβρήκατε!
Δεν είχα ίντερνετ βρε και ούτε στη δουλειά έχω υπολογιστή ακόμη, τα νετκαφέ δεν τα μπορώ καθόλου.. οπότε περίμενα να μου βάλουν ίντερνετ σπίτι! Δίκιο έχεις για την παρουσία της κοπελιάς.. από τα λάθη θα μάθουν πιστεύω και του χρόνου καλύτερα..!
Καλημέρα!

Leviathan said...

kali evdomadaaaaaa!!!! :) filia!

b|a|s|n\i/a said...

δεν έχω μάθει ακόμα τα κινητά εντάξει;;;; γουφ γουφ γουφ! χρόνια σου πολλά καλά ευτυχισμένα πλημμυρισμένα με αγάπη και χαμόγελα. γουφ!
μόμπυ!

{.πavλος.} said...

x.r.o.n.i.a...p.o.l.l.a

...kai apo edw fritzchen mou...xexe...ti dwraki na sou parw twra...???...afou ta exeis ola=emena...xaxa...kala...8a skeftw kati kalo...filia kai agkalitsa megaaaaaalh.

to paliopaido sou! :p


...telika o mobby sou exei adynamia megalh...mexri kai sxolio afhse...as einai kala kai to afentiko tou pou ton exei sta opa opa... :)

fritz said...

@Hfaistiwnas Τώρα που το internet τακτοποιήθηκε θέλουμε να μαθαίνουμε νέα σου και φυσικά φωτογραφίες από την όμορφη Βόρεια Ελλάδα!

@Leviathan Καλή εβδομάδα και σε σένα. Πολλά φιλιά και χαμόγελα!

@Moby Μα φυσικά ο κύριος σου ζηλεύει που αναπτύσσεται μια τόσο ωραία φιλία μεταξύ μας! Woof, woof! Φιλιά πολλά αποκλειστικά και μόνο για το Μόμπυ!

@b|a|s|n\i/a Βασίλη μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Σου εύχομαι τα καλύτερα!!! Πολλά φιλιά και αγκαλιές!

@.πavλοs. Σ` ευχαριστώ πολύ. :-x Καλά τα λες, είσαι παλιόπαιδο, γιατί μου έκλεψες την καρδιά!

Hfaistiwnas said...

:)

The daily holiday picture

The Daily Holiday - every day a different holiday-picture.