Monday, July 20, 2009

Str8 και... πράσινα άλογα!

Αυτή η χώρα είναι σκέτη απογοήτευση! Το φυσικό τοπίο και τα αρχαία μνημεία, τα οποία τα καταντήσαμε ερείπια, είναι εξαίρετα, αλλά οι άνθρωποι είναι σκέτη απογοήτευση. Βλέπετε βρισκόμαστε στο 2009 και ο Ἐλληνας για ακόμη μια φορά θριαμβεύει με την πρωτοτυπία του, επιμένοντας πεισματικά να θέσει τον ομοφυλόφιλο στο περιθώριο. Αμ δε! Κούνια που τον κούναγε και ας μην του αρέσει το κούνημα.

Αναγνώστες σας διαισθάνομαι να θέλετε να πείτε ότι υπερβάλλω. Καθόλου! Δεν αναρωτιέστε γιατί στην πρωτότυπη Ελλαδίτσα aka Ελλαδιστάν, περάσαμε το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης αλλά μόνο για str8; Δεν αναρωτιέστε γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχουν gay; Αλήθεια ξέρετε κανέναν gay, ο οποίος δεν ανήκει στον κύκλο των φίλων σας; Κανέναν gay διάσημο μήπως; Μπα! Στην Ελλάδα δεν έχει τέτοια πράγματα. Ο Ρωμιός είναι 100% αρσενικό!

Ο Έλληνας, που κρύβει μέσα του έναν χειμαρρώδη ρητορούκο (σύνθετη λέξη από το ρήτορας και μπουμπούκος) νομίζει ότι είναι ανώτερος ηθικά από όλους τους υπόλοιπους λαούς και εάν μάλιστα έχει και παιδάκια τότε η ηθική του έχει φτάσει σε τέτοια «υψηλά» επίπεδα και θεωρεί τον gay μίασμα που δυναμιτίζει τα θεμέλια της κοινωνίας και των πατροπαράδοτων αξιών. Ενδιαφέρονται όλοι αυτοί οι αδαείς και αμόρφωτοι για το τι έχει δείξει η εμπειρία και η έρευνα; Τρελαμένε str8 μορφώσου και εσύ μπορείς! Ο σεξουαλικός προσανατολισμός του παιδιού σου δεν θα εξαρτηθεί από το εάν θα δει δυο άντρες να είναι χεράκι χεράκι στο δρόμο. Ξύπνα str8, η εποχή των παγετώνων ήρθε!

Δείτε ένα video του Έλληνα οικογενειάρχη με αφορμή τους γάμους στην Τήλο. God Save the Queen.



Συμπατριώτες μου σας έχω και άλλα.

Πολιτική. Η απόλυτη γελοιότητα. Έχω κάνει αποδελτίωση σε ένα σωρό ανοησίες που λένε οι Έλληνες πολιτικοί. Πάλι αμορφωσιά και γερές δόσεις λαϊκισμού. Δεν θα σας τις αναφέρω, σέβομαι το μυαλό και την αισθητική σας.

Παπάδες: Γιατί ο θεός δεν τους δίνει φώτιση; Μπορεί ένας άνθρωπος (τον παπά εννοώ) να έχει τα λογικά του, όταν αφήνει 3 μέτρα γενειάδα αδιαφορώντας έτσι για τους κανόνες υγιεινής, μασκαρεύεται με τα άμφιά του και τα καπελάκια του και πιστεύει ότι έχει μια ιδιαίτερη επικοινωνία με το θεό; Μα καλά καλοκαιριάτικα πώς κυκλοφορούν έτσι; Δεν σκάνε; Μήπως (λέω μήπως) θα έπρεπε να πάνε σε ψυχίατρο όλοι μαζί παρεούλα; Και πείτε μου, ποιος έχει ανάγκη ψυχιατρικής βοήθειας ο gay και η λεσβία ή ο άνθρωπος-παπάς με τα χαρακτηριστικά που σας ανάφερα προηγουμένως;

Θέλετε μια αποκλειστική πρωτοτυπία της χώρας μας; Να σας υπενθυμίσω την υπόθεση των κατοίκων της Λέσβου οι οποίοι (αν θυμάμαι καλά) είχαν κάνει
αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να απαγορευτεί η χρήση του όρου "λεσβία" για τις ομοφυλόφιλες γυναίκες! Φυσικά η αίτηση απορρίφθηκε... αν και ποτέ δεν ξέρεις σε αυτήν τη χώρα...

Ας αναφέρουμε όμως και κάτι καλό, το οποίο, όπως πάντα, έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτό το καλό αφορά τα μεσημεριανάδικα. Ναι, ναι αναγνώστες μου μην σας σοκάρει αυτό. Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που κατηγορούν τις εκπομπές με τις ξανθιές παρουσιάστριες. Θεωρούμε αυτές τις παρουσιάστριες και τους πανελιτζήδες ως ανόητους και άξεστους. Κοιτάξτε όμως που είναι αυτοί που έχουν θάρρος και διαμαρτύρονται για τα υβριστικά σχόλια κατά των ομοφυλοφίλων τη στιγμή που άλλοι έξυπνοι, μορφωμένοι και διανοούμενοι δεν ορθώνουν λόγο. Οι υποτιθέμενες χαζές ξανθιές, μελαχρινές, και πανελιτζήδες των μεσημεριανάδικων τελικά έχουν πολύ περισσότερο μυαλό και αντίληψη, αφού δείχνουν έναν αυθεντικό σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, δεν δέχονται τις ομοφοβικές δηλώσεις και διώχνουν από την εκπομπή τον καλεσμένο που επιμένει στα υποτιμητικά σχόλια.

Υποκλίνομαι και τους βγάζω το καπέλο!


7 comments:

b|a|s|n\i/a said...

τραγανόοοοοοοοο! χαχα!
τους γραφικούς ανθρώπους μόνο με χιούμορ. τεράστιες κουβέντες και πολυσυζητημένες. βήματα γίνονται. αργά ίσως. μικρά. σταθερά. μα γίνονται. και έχουν αλλάξει χίλια δυο τα τελευταία χρόνια. ουσιαστικά. άλλοτε αθόρυβα. άλλοτε με λιγότερο θόρυβο.
το θέμα είναι η αξιοπρέπεια του κάθε ατόμου. ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού.
και μόνο αξιοπρεπείς δεν γίνονται οι υπερασπιστές μιας ηθικής που δεν γνωρίζουν καν την λέξη. τραγανόόόόόό ;))

Hfaistiwnas said...

Τσαντίστηκα με τον Γεωργίου γμτ!!!
Η αλήθεια είναι ότι όσες φορές έπεσα πάνω στο θέμα αυτό στα μεσημεριανά μια χαρά τα λένε..
γενικότερη κατάσταση.. χάλια..

{.πavλος.} said...

...fritz rocks...

megalh allagh...epitelous neo post...kai pragmati h epoxh twn pagetonwn finito...an kai h tainia x8es se 3-D htan poly kalh...xexe
...syntoma h epomenh...oso gia tis ekpompes aytes den tis paw...kseroun ti einai o Georgiou...numera h8elan...aplo.

filakia polla kai agkalitses

mahler76 said...

είδες τελικά που οι μεσημεριανοί είναι πιο σωστοί? αχ ρε αγόρι τι να πείς, στο ελλαδιστάν-παπαδιστάν είναι όλα αναμενόμενα.

fritz said...

@b|a|s|n\i/a Πράγματι, τα πράγματα έχουν αλλάξει αλλά αυτό που με ενοχλεί είναι ότι τα βήματα γίνονται πάρα πολύ αργά. Πρέπει να περιμένουμε τις άλλες χώρες να πάρουν θέση σε ορισμένα ζητήματα και μετά να την υιοθετήσουμε και εμείς αλλά και πάλι με μεγάλη καθυστέρηση. Χάθηκε έστω για μια φορά να κάνουμε κάτι ως χώρα που να αποτελέσει παράδειγμα για τον υπόλοιπο κόσμο; Φιλιά πολλά και χαμόγελα. Α, και κάτι ακόμα: Τραγανοοοοοοοό και... σκληρόοοοοοοοο.xaxaxa

@Hfaistiwnas Είδες επίπεδο ο "κύριος" και θεωρεί τον εαυτό του σοβαρό και στυλοβάτη της ηθικής!!! Μήπως πρόκειται για σοβαροφάνεια και ηθικολογία; Σαν δεν ντρέπεται και δεν κοιτάει τα χάλια του! Φιλιά πολλά, ελπίζω τα πάντα να είναι καλά για σένα και την οικογένεια σου.

.πavλοs. Fritz rocks with you! Hugs and kisses. ;)

mahler76 Θα ήθελα αυτή η χώρα να μην με απογοητεύει συνεχώς. Τα έχουμε ξαναπεί mahlerako: πανεπιστήμια, σχολεία, νοσοκομεία, δικαστήρια και μουσεία... ένα χάλι απερίγραπτο. Αλλά θα περίμενα τουλάχιστον το σεβασμό τον ανθρωπίνων δικαιωμάτων να ισχύει και εδώ!
Και μία σύσταση προς εσένα... στο επόμενο post να βάλεις όπερα... σου πάει πολύ! Έτσι το γνώρισα το blog σου και έτσι το περιμένω να συνεχίζει... Φιλιά πολλά να περνάς καλά.

Hfaistiwnas said...

:)

Unknown said...



thank you

سعودي اوتو


The daily holiday picture

The Daily Holiday - every day a different holiday-picture.